• Naturală rară de cuarț cristalul de turmalina neagra Specimen minerale de vindecare
 • Naturală rară de cuarț cristalul de turmalina neagra Specimen minerale de vindecare
 • Naturală rară de cuarț cristalul de turmalina neagra Specimen minerale de vindecare
 • Naturală rară de cuarț cristalul de turmalina neagra Specimen minerale de vindecare
 • Naturală rară de cuarț cristalul de turmalina neagra Specimen minerale de vindecare
 • Naturală rară de cuarț cristalul de turmalina neagra Specimen minerale de vindecare

Naturală rară de cuarț cristalul de turmalina neagra Specimen minerale de vindecare

 • 178.06lei

Produse similare

Descriere produs

 • Stil: cu feng shui
 • Cristal naturale de piatră.: Cristal Natural de pietriș
 • Nume De Brand: Mjzbf
 • Origine: NC(de Origine)
 • aura înger de piatră: vindecarea scazut de piatră
 • Material: Cristal
 • Tema: Mascota
 • Caracteristică Regională: China

Articol Explica Numele de cristal Natural de pietriș Material cristal Greutate g Lungime de 7-9 mm Latime mm Inaltime mm

Atenție: Dimensiunea poate fi mică inexactitate din diferite loturi de produse, sau de mână de măsurare, vă mulțumim pentru înțelegere de Plată:

* Plata se face în termen de 7 zile după sfârșitul perioadei de licitare.Vă rugăm să asigurați-vă că "Nava La" adresa în contul ESCROW este corectă.

* Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Transport & Manipulare:

* Articol vor fi expediate din China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire).

* Eu navei în termen de 3 de zile după ce a primit plata.În mod normal ajunge în 30 de zile lucrătoare.Dacă aveți nevoie de transport maritim EMS, pls nu ezitați să mă contactați.

Noi oferim mai multe opțiuni de transport maritim după cum urmează:

1. SAL transport (SAL transport despre 18-30 de zile.mai ieftin și mai repede)

2. Transport aerian (transport maritim de Aer de aproximativ 15-20 de zile,mai rapid, dar scump)

3. EMS shipping (EMS aproximativ 6-10 zile.cel mai rapid, dar foarte scump)

4. Mare de transport (maritim durează aproximativ 45-60 de zile, ar fi bine să nu alege de transport maritim, dacă nu ai răbdare de așteptare pentru atât de mult timp, timp de aproximativ 2 luni.mai ieftine, dar foarte lent)

Combinat Cu Transport Maritim

* Sunt fericit să combine transport pe elemente de câștigat/achiziționate în termen de 7 zile.

* Puteți obține 15% reducere la transport.

* Combinat cu transport maritim de reducere este disponibilă numai dacă ați face o plată totală.Vă rugăm să așteptați până când toate licitațiile s-a încheiat.După ce face, pls e-mail-mă pentru un combinat de factură dacă nu am făcut-o deja.

Politica De Retur:

* Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți, pls contactati-ma imediat.Articolele pot fi returnate în termen de 7 zile de la primirea pentru o rambursare de 100%. * Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul lor original și în ca-livrat condiții, nu sunt uzate sau alterate.

Termeni:

Elementele sunt livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Dacă elementul este deteriorat în e-mail, pot returna costul de transport maritim și de a compensa niște bani.

Am trimite pachete prin China Post.Dacă pachetul a pierdut la poștă, nu pot retrimite pachetul sau trimite plin de bani înapoi.

Am răspundă email-uri de 7 zile pe săptămână.Dacă nu puteți primi un răspuns de la mine termen de 2 zile, acest lucru înseamnă că nu poate primi dvs. de e-mail.Vă rugăm să asigurați-vă că trimite e-mail la o adresa corecta de email.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Eu sunt dispus să rezolve orice problemă cu clienții mei.Vom face noastre cele mai bune pentru a obține mulțumit.(^v^)

Dacă doriți să comandați produse personalizate, vă rugăm să ne spuneți dumneavoastră caietul de sarcini în detalii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

feedback-ul:

Vă mulțumesc pentru tine.Vă rugăm să lăsați un feedback bun pentru noi, dacă vă place produsele noastre.Oferim garanție de satisfacție de 100% cu exemplarele noastre și de servicii.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul la primire, vă rugăm să ne contactați în primul rând!

Oferim rambursare completă sau parțială, care depinde de situația individuală, oricând, deoarece veți obține elementele.

Toate imaginile au fost luate în lumină naturală.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a rezolva orice probleme pot exista înainte de a părăsi feedback-ul.

Satisfactia clientului nostru este obiectivul companiei.

Etichete: granat inima, granat inel femei, cristalul de granat, 925 granat, granat cu argint, granat prime, inel cu granat, granat verde, garnet red, granat cu argint

© Steroids4sculpture-top1.eu. Toate Drepturile Rezervate